56
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- καλαμποκέλαιο 2 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- γαρίδες 120 γρ
- λάχανο 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λεμόνι -
- πιπερόριζα 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- πιπέρι -
- βούτυρο 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Τα υλικά μου για 2 μερίδες Για τη ζύμη 200γρ αλεύρι σκληρό 2 αυγά 2 κουταλιές σούπας καλαμποκελαιο 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι Για τη γέμιση 120γρ. κατεψυγμένες μικρές καθαρισμένες γαρίδες (βάρος μετά την απόψυξη) 100γρ λάχανο 1 κρεμμύδι μικρό 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 1 σκελίδα σκόρδο ξύσμα από ένα λεμόνι 1 κουτ. γλυκού τζίτζερ σκόνη 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας σόγια σος Πιπέρι Για τη σάλτσα σερβιρίσματος 2 κουτ. σούπας βούτυρο 100γρ κρέμα γάλακτος 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ξύσμα από δύο λεμόνια Σχινόπρασο για το γαρνίρισμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr