57
Υλικά
- σιμιγδάλι 1.5 φλ
- γάλα 2 λτ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- σταγόνες κουβερτούρας 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- κανέλα 1 κσ
Υλικά Σιμιγδάλι 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Γάλα 2 λίτρα Αυγά 5 τεμ. Ζάχαρη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Σταγόνες κουβερτούρας 2 κουταλιές της σούπας Άχνη ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας για την επικάλυψη Κανέλα 1 κουταλιά της σούπας για την επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr