184
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- δυόσμος -
- ρύζι γλασέ 0.25 φλ
- ρύζι καρολίνα 0.25 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- χυμός ντομάτας 1 κουτί
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- καυτερές πιπεριές -
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά πρώτη φορά στην ζωή μου αντίκρυσα πριν τρία χρόνια. Τα είχε μαγειρέψει η μαμά μου, που τα είχε δοκιμάσει σε μια φίλη της. Για να πω την αλήθεια δεν εντυπωσιάστηκα όταν τα είδα.Πολύ δύσπιστα μοιράσαμε ένα γιουβαρλάκι.Από κεί και πέρα τα γεγονότα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Στην αρχή επιφωνήματα ευχαρίστησης, μμμμμμ και πωπωπω σε όλους τους τόνους και ξαφνικά σιωπή....
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com