100
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 4 τμχ
- μανιτάρια 250 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 120 ml
- τζίντζερ 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εύκολο και γρήγορο φαγητό με μοναδικό κόπο το καθάρισμα και το κόψιμο των μανιταριών. Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 250 γρ. μανιτάρια καφέ ή άσπρα 2 σκελίδες σκόρδου, σε φέτες 120 ml λευκό κρασί, προτιμότερο Μοσχάτο 1 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (ή 1/2 κουτ. γλυκού σε σκόνη) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι κατά βούληση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr