93
Υλικά
- κρεμμυδάκια στιφάδου 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 60 ml
- νερό 350 ml
- λευκό κρασί 50 ml
- μέλι 3 κσ
- μαύρη ζάχαρη 3 κσ
- καστανή ζάχαρη 3 κσ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μαϊντανός 3 κλων
- σταφίδες 0.5 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
Τα τέσσερα στοιχεία της γεύσης στο πιο απαραίτητο λαχανικό της κουζίνας. Μικρά, ολόκληρα, γλυκόξινα καραμελωμένα κρεμμύδια, στα οποία θα κολλήσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com