63
Υλικά
- λουκάνικα 4 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μαραθόσπορος 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ψωμάκι 4 τμχ
- κέτσαπ 2 κγ
- sweet chilli sauce 1 κγ
- σάλτσα σόγιας 1 κγ
- αριάνι -
- γιαούρτι -
Ένα περιποιημένο «βρώμικο» για foodies.Διαδικασία Βάζουμε τα λουκάνικα σε κρύο αντικολλητικό τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τα ψήνουμε, χωρίς να τα χαράξουμε και χωρίς να βάλουμε λάδι, γυρίζοντάς τα τακτικά, μέχρι να σκάσουν και να ροδίσουν μέσα στο λίπος που θα βγάλουν, για περίπου 10 - 15 λεπτά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr