193
στη σημερινή συνταγή θα σας παρουσιάσω τη δική μου εκδοχή για μια τέλεια πορτοκαλόπιτα, όπως εμένα μου αρέσει
Δεν έχει πολλή ζάχαρη (χωρίς να είναι όμως άγλυκη), χρησιμοποιεί όλα τα πορτοκάλια (σιχαίνομαι να μου μένουν ξυσμένα πορτοκάλια στο ψυγείο), και είναι ιδιαιτέρως αφράτη, ζουμερή και αρωματική, χωρίς να είναι πολύ γλυκειά. Αν δεν έχετε δική σας συνταγή, ελπίζω να τη δοκιμάσετε. Γιατί όσοι την έφαγαν την αγάπησαν πολύ!
Δεν έχει πολλή ζάχαρη (χωρίς να είναι όμως άγλυκη), χρησιμοποιεί όλα τα πορτοκάλια (σιχαίνομαι να μου μένουν ξυσμένα πορτοκάλια στο ψυγείο), και είναι ιδιαιτέρως αφράτη, ζουμερή και αρωματική, χωρίς να είναι πολύ γλυκειά. Αν δεν έχετε δική σας συνταγή, ελπίζω να τη δοκιμάσετε. Γιατί όσοι την έφαγαν την αγάπησαν πολύ!
Να ξέρετε πως έχει μια διαδικασία η πορτοκαλόπιτα, χωρίς να είναι δύσκολη. Καλύτερα να αρχίσετε μια μέρα πριν, φτιάχνοντας το σιρόπι, βράζοντας τα πορτοκάλια και ξεραίνοντας τα φύλλα, ώστε την ίδια ημέρα να έχετε να κάνετε ελάχιστα.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu