by admin

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ CREME PATISSERIE (ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι η πιο συνηθισμένη κρέμα για πολλές χρήσεις στη ζαχαροπλαστική. Την χρησιμοποιούμε για τρίγωνα Πανοράματος, κοκ, μιλφέιγ, πάστες αμυγδάλου, σου καραμελέ, εκλέρ, γαλακτομπούρεκο, τάρτες και ταρτάκια με φρούτα και την συνδυάζουμε με βανίλια, ξύσμα εσπεριδοειδών, σοκολάτα. Παλιότερα, όταν δεν υπήρχε η ευκολία του κορν φλάουρ χρησιμοποιούσαν αλεύρι για την πήξη της και επειδή γινόταν πολύ σφιχτή, προκειμένουννα ψηθεί καλά το αλεύρι, την αραίωναν με σαντιγί.Η κρέμα ζαχαροπλαστικής για να γίνει ωραία πρέπει να βράζει σε μπεν μαρί με ατμό ή σε βραστήρα με αντιστάσεις...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα ζαχαροπλαστικής

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr