69
Υλικά (για 4 μερίδες):4 κουταλιές της σούπας βούτυρο450γρ. φιλέτα από λευκά ψάρια, όπως κοκκινόψαρο, τσιπούρα, γλώσσα κ.ά.450γρ. ανάμικτα θαλασσινά, όπως γαρίδες, σουπιές και μύδια220γρ. καβουρόψιχα1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες¼ φλιτζανιού του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις5 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό ψαριού100γρ. μικρά ζυμαρικά, όπως κοχυλάκι, φιογκάκι κ.ά.Το ξύσμα και ο χυμός από 1
Διάβασε τη συνταγή στο syntagitisimeras.blogspot.com