243
Υλικά
- πράσα 3 τμχ
- καρότο 6 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 1 -
- πορτοκάλια 0.5 -
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός -
- αγουρέλαιο -
Υλικά 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο2 κ.σ. ελαιόλαδο3 μεγάλα πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες6 μεγάλα καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες5 φλιτζ. ζωμό κότας χυμό από 1 πορτοκάλι ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ακέρωτο1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι4 κ.σ. γιαούρτι λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα αγουρέλαιο για το γαρνίρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr