47
Υλικά
- κατσικίσιο μπούτι 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- μαϊντανός 0.25 ματσ.
- φρυγανιά 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- χοντρό αλάτι 1 κσ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- λευκό κρασί 2 κσ
Το τρυφερό ζουμερό και παρφουμαρισμένο με δενδρολίβανο και θρούμπι μπουτάκι, μέσα στο καινούργιο τραγανό του περίβλημα κάνει επιδεικτικά τη διαφορετικότητα ατού και σου κλείνει το μάτι με την περίσσια γευστική του δύναμη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com