184
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- βούτυρο 220 γρ
- ζάχαρη 290 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αμύγδαλα 240 γρ
- καλαμποκάλευρο 120 γρ
- πορτοκάλι 3 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 4 κγ
.Η αλήθεια να λέγεται τα προηγούμενα 2 τα έφτιαξα υπό μεγάλη χρονική πίεση και πάλι είχαν απόλυτη επιτυχία.Αυτό που σας παρουσιάζω σήμερα μπορεί κάποιος να το τροποποιήσει, δηλαδή να αφαιρέσει τα πορτοκάλια και την καραμέλα και πάλι θα έχει ένα υπέροχο κέικ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr