70
Υλικά
- μαργαρίνη 200 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- φαρίνα 170 γρ
- κακάο 30 γρ
- κρέμα καρύδας 160 ml
- γάλα καρύδας 160 ml
- καρύδα 30 γρ
- μαργαρίνη 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
- κρέμα καρύδας 80 ml
- κακάο 30 γρ
Υλικά : 200 γρ. μαργαρίνη (θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο) 30 γρ. κακάο (κοσκινισμένο) 160 ml κρέμα καρύδας ή πλήρες γάλα καρύδας 30 γρ. τριμμένη καρύδα (αφυδατωμένη)...
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com