98
Υλικά
- αλεύρι 100 γρ
- αλάτι -
- βούτυρο 50 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 50 γρ
- αυγά 6 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- κανέλα 1 κγ
- φύλλο κρούστας 4 φύλλα
- βούτυρο 1 πκτ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Υλικα Για τη βαση 100 γρ αλευριλιγο αλατι 50 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 2 κροκοι αυγων 50 γρ ζαχαρη Για τη γεμιση: 6 αυγα 1φλυτζανι αμυγδαλα και καρυδια χοντροαλεσμενα1 φλιτζανι ζαχαρη 1 φλιτζανι τριμενη φρυγανια 1 κουταλια μπεικιν παουντερ ¼ κουταλακι γαρυφαλο 1 κουταλακι κανελλα 4 φυλλα κρουστας 1 πακετο φρεσκο βουτυρο (λιωμενο) Για το σιροπι 3 κουπες ζαχαρη 2-3 φλυτζανια νερο 2 κουταλιες χυμο λεμονιου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr