49
Υλικά
- πατάτες 600 γρ
- ντοματίνια 500 γρ
- μπούτι κοτόπουλο 10 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 3 κσ
- ρίγανη 6 κλων
- ξύδι βαλσαμικό 40 γρ
- κύμινο 0.5 κσ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- σουσάμι 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,600 γρ. νεαρές πατάτες 500 γρ. ντοματίνια 10 μπούτια κοτόπουλου 3 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο 6 κλων. ρίγανη φρέσκια 40 γρ. βαλσαμικό με...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr