77
Υλικά
Το παναρισμένο κοτόπουλο, τηγανιτό ή ψητό, αρέσει πολύ σε όλους, μικρούς και μεγάλους, διότι είναι πολύ νόστιμο, διατηρείται τρυφερό παρά την τραγανή εξωτερική κρούστα του, που πρέπει να είναι πικάντικη, όσο μας αρέσει. Είναι ιδανικό για μπουφέ ή παιδικό πάρτι αλλά γίνεται και ένα εξαιρετικό μεζεδάκι για μπύρα ή κρασί. Οι μικροί μάλλον το προτιμούν περισσότερο από το κλασικό ψητό κοτόπουλο! Ας το δοκιμάσουμε κι εμείς, γιατί είναι εύκολο, γρήγορο, φτιαγμένο με σπιτική φροντίδα. Κι ένα σπιτικό κοτόπουλο πανέ αξίζει περισσότερο απ’ οποιοδήποτε άλλο που θ’ αγοράσουμε απ’ έξω, ακόμα κι αν αυτό είναι πολύ φημισμένο! ...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com