61
Υλικά
- μαγειρικό λίπος 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 300 γρ
- αλεύρι 1 κιλ
- ζάχαρη 120 γρ
- αμύγδαλα 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
Υλικά: 200 γρ. φυτίνη 300 γρ. βούτυρο γάλακτος 1 κιλό αλεύρι 120 γρ. ζάχαρη 300 γρ. αμύγδαλα (ξεφλουδισμένα και καβουρδισμένα) 500 γρ. ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσει και αφρατέψει το μείγμα. Ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε ελαφρά - ίσα να...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr