by admin

Κρεμ μπριλέ: Πώς θα κάψουμε την ζάχαρη της επιφάνειας;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν πρόκειται να σερβίρουμε την κρέμα, πασπαλίζουμε ομοιόμορφα την επιφάνεια με μπόλικη άσπρη ζάχαρη. Θα πρέπει να καλύπτεται ολόκληρη η επιφάνεια από άκρη σε άκρη, χωρίς να μένουν κενά. Καίμε τη ζάχαρη με ένα φλόγιστρο, περιστρέφοντας ταυτόχρονα το μπολ, ώστε η καραμέλα που δημιουργείται να κυλάει παντού και να στερεοποιείται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: κρεμ μπριλέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr