by admin

Λαγάνες

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά 1 φακελάκι μαγιά 1/2 φλ. χλιαρό-ζεστό νερό 2 κουτ. σουπ. ζάχαρη σουσάμι για το πασπάλισμα Διαλύουμε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίχνουμε λίγο λίγο από το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ζυμώνουμε παίρνοντας λίγο αλεύρι κάθε φορά με το χέρι μας, ώσπου να μην κολλάει άλλο στα χέρια μας, χωρίς να σφίξει πολύ. Τη μια μπάλα ζύμης που έμεινε την χωρίζουμε στα 4 και τα κάνουμε μπαλιτες (για 4 ατομικές λαγάνες) και τα αφήνουμε και αυτά σκεπασμένα να φουσκώσουν. Τις βάζουμε ανά δυο στο μεγάλο ταψί του φούρ
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: λαγάνα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το gefsieleftherias.blogspot.com