125
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- λαχανάκια βρυξελών 20 τμχ
- ρύζι 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- τζίντζερ 0.25 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 8 τμχ
- χυμός λεμονιού 150 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 15-20 λαχανάκια Βρυξελλών 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός ½ ματσ. άνηθο Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό ¼ κ.γ. τζίντζερ Αλάτι-πιπέρι 8 αβγά 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 120-150 ml χυμό λεμονιού Ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr