by admin

Λαυράκια φιλεταρισμένα με σάλτσα πορτοκαλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 2 μέτρια λαυράκια φιλεταρισμένα 1 σφηνάκι martini bianco κορν φλάουρ (μέχρι να δέσει η σάλτσα) ½ πορτοκάλι 1 ποτήρι ζωμό ψαριού 1 καρότο φύλλα σέλινου και μισό κρεμμύδι (για το ζωμό ψαριού) μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι λευκό πιπέρι μαϊντανός Εκτέλεση: Φιλετάρουμε τα...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr