43
Ελαφριά σάλτσα με μπλε τυρί που συνοδεύει τέλια μοσχαρίσιο ή χοιρινό φιλέτο!Ανακατεύουμε καλά το cornflour με το κρύο γάλα. Προσθέτουμε το ζωμό και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.Σε ένα αντικολητικό τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο βούτυρο. Προσθέτουμε το μείγμα με το γάλα σιγά σιγά και το ταμπάσκο και ανακατεύουμε συνεχώς. Αφήνουμε μέχρι να βράσει και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς. Σερβίρουμε πάνω από φιλέτο μοσχαριού ή χοιρινού.
Διάβασε τη συνταγή στο lightsintages.blogspot.com