56
Υλικά
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- πλευρώτους 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ρύζι νυχάκι 0.25 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μαρούλι 100 γρ
- αντίδια 500 γρ
- άνηθος 30 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 2 κσ
Αυτή την μαγειρίτσα λοιπόν θα μπορούσα να την τρώω συνέχεια. Ξέρω πως δεν ανακάλυψα την Αμερική με αυτή τη συνταγή, κυκλοφορούν πολλές στο διαδίκτυο και σε βιβλία μαγειρικής. Αλλά μια και την δοκίμασα είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Πέρα από την παραδοσιακή εκδοχή με το αυγολέμονο που αγαπώ πολύ, σας προτείνω και την vegan εκδοχή, χωρίς αυγά.
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthiercook.wordpress.com