67
Υλικά
- ζάχαρη 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 φλ
- αυγά 6 τμχ
- γάλα καρύδας 1 κουτί
- ινδοκάρυδο 1 φλ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- κορν φλάουρ 3 κσ
- καρύδα 0.5 φλ
Υλικά Για την καραμέλα - 1 φλ.τσ. ζάχαρη - ¼ φλ.τσ. νερό - ¼ φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού Για την κρέμα - 6 αυγά - 1 κουτί γάλα καρύδας - 1 φλ.τσ. τριμμένη ινδική καρύδα - ¾ φλ.τσ. ζάχαρη - 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού - 1 κουτί γάλα εβαπορέ - 3 κ.σ. κορν φλάουρ - ½ φλ.τσ. νιφάδες καρύδας για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr