by admin

Μοσχάρι κοκκινιστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πλένουμε, σκουπίζουμε και κόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σοτάρουμε και σβήνουμε το φαγητό με το κρασί..
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesmamas.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το sintagesmamas.com