80
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- λεμόνι 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- καρότο 4 τμχ
- μέλι 1 κσ
- κόλιαντρο 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Την ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα "αλλιώτικα", του αρέσει όμως να έχουμε αυτές τις εναλλαγές στα γεύματα μας. Ξεφυλλίζοντας παλιά τεύχη του γαστρονόμου έπεσα πάνω σε μια πρόταση της κ. Ν. Ισμυρνόγλου την μετέτρεψα λίγο στον τρόπο μαγειρικής μου και ειλικρινά αξίζει τον κόπο η δοκιμή της....
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr