62
Υλικά :1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κυδώνια 50 γραμμάρια βούτυρο 50 γραμμάρια ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο150 γραμμάρια ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας2 φύλλα δάφνης 1 ξυλαράκι κανέλλα 1 κουταλιά ζάχαρηΑλάτι πιπέρι Εκτέλεση :Πλένουνε τα κυδώνια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε χοντρές φέτες. Σε μία κατσαρόλα κοκκινίζουμε με το βούτυρο το κρεμμύδι και κατόπιν και το κρέας
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com