95
Υλικά
4-6 άτομα
1 1/2 Κιλό μοσχάρι κτένι, κομμένο σε μεγάλους κύβους
1 1/2 Κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1 Μεγάλο κρεμμύδι
2 Σκελίδες σκόρδου
2 Φύλλα δάφνης
3-4 Κόκκους μπαχάρι
1 Ξυλαράκι κανέλλας
1-2 Γαρύφαλλα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι - πιπέρι
1/2 Ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Σφηνάκι ξύδι
4-6 άτομα
1 1/2 Κιλό μοσχάρι κτένι, κομμένο σε μεγάλους κύβους
1 1/2 Κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1 Μεγάλο κρεμμύδι
2 Σκελίδες σκόρδου
2 Φύλλα δάφνης
3-4 Κόκκους μπαχάρι
1 Ξυλαράκι κανέλλας
1-2 Γαρύφαλλα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι - πιπέρι
1/2 Ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
1 Σφηνάκι κονιάκ
1 Σφηνάκι ξύδι
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com