130
Υλικά
- μοσχάρι 500 γρ
- βούτυρο 4 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- ζωμός βοδινού 1 φλ
- sour cream 0.25 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 4 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 1 φλ
- ξινόγαλα 1 κσ
Το μοσχάρι είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά το κοτόπουλο όταν πρόκειται να μαγειρέψω κρέας.
Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω στη σημερινή συνταγή που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.Την δοκίμασα και δεν απογοητεύτηκα.Νομίζω ότι το Στρογκανώφ είναι ένα πιάτο που αξίζει να δοκιμάσετε.Καλή όρεξη....
Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω στη σημερινή συνταγή που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.Την δοκίμασα και δεν απογοητεύτηκα.Νομίζω ότι το Στρογκανώφ είναι ένα πιάτο που αξίζει να δοκιμάσετε.Καλή όρεξη....
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com