40
Υλικά
- ζάχαρη 25 γρ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- ζελατίνη 5 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- νουτέλα 200 γρ
- ασπράδι 60 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- χυμός λεμονιού 0.5 κγ
Μέσα στην ανάρτηση μου για την τούρτα με ζαχαρόπαστα που είχα φτιάξει πέρισυ το Πάσχα (εδώ), είχα κάνει μια μικρή μνεία γι' αυτήν την υπέροχη μούς νουτέλλα, αλλά αναβολή στην αναβολή, πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι να έρθει επιτέλους η σειρά της για να σας την παρουσιάσω αναλυτικά. Αρχικά την ετοίμασα ως γέμιση για τούρτα, και μπορώ να πώ ότι είναι ιδανική, καθώς είναι αρκετά σταθερή και κατάλληλη γι' αυτόν τον σκοπό. Την ξαναέφτιαξα όμως, γιατί μας άρεσε πολύ, και αυτή τη φορά την σέρβιρα ως έχει, καθώς είναι μια πεντανόστιμη, αφράτη μούς με φανταστική υφή και καταπληκτική γεύση...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com