72
Υλικά
- κουλουράκια 45 -
- αλεύρι μαλακό 450 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πετιμέζι 180 ml
- ελαιόλαδο 180 ml
- χυμός πορτοκαλιού 180 ml
- μέλι 2 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- αλάτι 1 τσιμπ
Αφράτα και τραγανά απ’ έξω και μαλακά από μέσα! Γεμάτα αρώματα και με την ξεχωριστή γεύση του πετιμεζιού. Αν το πετιμέζι είναι καλά δεμένο, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε καθόλου ζάχαρη, όπως έκανα κι εγώ. Ίσως λίγο αρωματικό μέλι για ενίσχυση της γεύσης.Τα λατρεύω αυτά τα κουλουράκια και μου αρέσει να συνοδεύουν το απογευματινό μου καφεδάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com