by admin

Μουστοκούλουρα με Πετιμέζι

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Αφράτα και τραγανά απ’ έξω και μαλακά από μέσα! Γεμάτα αρώματα και με την ξεχωριστή γεύση του πετιμεζιού. Αν το πετιμέζι είναι καλά δεμένο, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε καθόλου ζάχαρη, όπως έκανα κι εγώ. Ίσως λίγο αρωματικό μέλι για ενίσχυση της γεύσης.Τα λατρεύω αυτά τα κουλουράκια και μου αρέσει να συνοδεύουν το απογευματινό μου καφεδάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: μουστοκούλουρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com