92
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 1 τμχ
- ρύζι 1.5 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- ρόδι 1 κσ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- λευκό κρασί 500 ml
- χυμός μάνγκο 250 ml
- σάλτσα σόγιας 80 ml
- σησαμέλαιο 60 ml
- μέλι 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- μπούκοβο 1 κγ
- μανταρίνι 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- κολοκύθια 3 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
1 ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ (ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟ) 1 ½ ΦΛ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ 1 LT ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 Κ.Σ. ΣΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΙ 2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 500 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 250 ML ΧΥΜΟ ΜΑΝΓΚΟ 80 ML ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ 60 ML ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ 1 Κ.Γ. ΜΕΛΙ 1 Κ.Γ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ 1 Κ.Γ.ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ 1 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 1 ΦΙΝΟΚΙΟ 3 ΜΙΚΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ 50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr