73
Υλικά
- ψωμί 6 φέτ
- μπαγκέτα 6 φέτ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πιπερόριζα 0.5 κγ
- σως μπαλσάμικου 2 κσ
- παρμεζάνα -
Υλικά Ψωμί 6 φέτες καρβέλι ή μπαγκέτα κομμένες λεπτές Ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 300 γρ Σκόρδο 1 σκελίδα κοπανισμένη Αλάτι- πιπέρι Τζίτζερ 1/2 κουταλάκι γλυκού σε σκόνη Σος βαλσάμικο 2 κουταλιές σούπας Παρμεζάνα τριμμένη για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr