69
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- κιμάς σόγιας 1 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πελτές 1 κσ
- λάδι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κανέλα -
- γαρύφαλλο -
- μοσχοκάρυδο -
- ζάχαρη -
- σιμιγδάλι -
Νηστίσιμη ανοιχτή κιμαδόπιτα - τάρτα με κιμά σόγιας. Εύκολη και γρήγορη συνταγή. Το ψήσιμο είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της κάθε σφολιάτας. Η προετοιμασία της σόγιας είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της στην συσκευασίας και το μαγείρεμα της όπως ο καθένας μας κάνει τον κανονικό κιμά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr