118
Υλικά
- κάσιους 168 γρ
- γάλα καρύδας 400 ml
- αραβοσιτέλαιο 3 κσ
- ζάχαρη 125 γρ
- στέβια 125 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
- βατόμουρα 160 γρ
Ειδικά η περίπτωση του συγκεκριμένου που συνδυάζει τα χαμηλά λιπαρά με ένα από τα αγαπημένα μου φρούτα του δάσους με έπεισε να το φτιάξω στο πι και φι. Η υφή του είναι λίγο πιο σκληρή από το κλασικό παγωτό αλλά η γεύση του είναι πραγματικά πολύ πλούσια και δεν στερείται του παγωτού με γαλακτοκομικά. Πάμε να δούμε τη συνταγή;
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr