104
Υλικά
- αλεύρι για ψωμί 400 γρ
- ξύδι 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κορν φλάουρ 265 ml
- αλάτι 0.5 κγ
- ντομάτα 1500 γρ
- γραβιέρα Νάξου 200 γρ
- φέτα 250 γρ
- άλμη 250 γρ
- αλάτι 400 γρ
- πιπεριές 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- ρίγανη 1 κγ
Μπορεί να ξεκίνησαν τα πρωτοβρόχια αλλά ακόμη έχω τη ντοματόπιτα στο νου μου, αυτή η άκρως καλοκαιρινή γεύση πώς να μη μείνει αξέχαστη! και μπορεί σε λίγο καιρό τελειώνει η εποχή της αγαπημένης μου ντομάτας όμως ακόμη καλά κρατούν οι ντομάτες και μάλιστα οι τελευταίες της εποχής είναι πεντανόστιμες....
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr