140
Υλικά
- αμύγδαλα 150 γρ
- χουρμάδες 60 γρ
- βανίλια 1 κγ
- αβοκάντο 770 γρ
- μέλι 300 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 3 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- αλάτι -
150 γρ αμύγδαλα 60 γρ χουρμάδες 1 κουτ. γλυκού σκόνη φυσικής βανίλιας 770 γρ καθαρισμένα ώριμα αβοκάντο 300 γρ μέλι ή σιρόπι αγάβης 100 γρ σκόνη κακάο ωμό 3 κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουτ. σούπας εκχύλισμα φυσικής βανίλιας λίγο θαλασσινό αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr