88
Υλικά
- γάλα φρέσκο 400 γρ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 130 γρ
- γλυκόζη 30 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 160 γρ
- σταφίδες 30 γρ
- ζαχαρωμένες φλούδες 60 γρ
- αμύγδαλα 30 γρ
Ναι, υπάρχει και παγωτό με γεύση πανετόνε! Μην φανταστείτε βέβαια ότι έχει ακριβώς την γεύση του διάσημου μπριός, έχει όμως όλα τα αρώματα του, και είναι ένα εξαιρετικό παγωτό παρφέ!
Η συνταγή είναι του Guido Martinetti με κάποιες αλλαγές.
Η συνταγή είναι του Guido Martinetti με κάποιες αλλαγές.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com