260
Υλικά
- κουβερτούρα 200 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- μέλι 30 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί 6 κρόκοι αυγών 150 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μέλι 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στην κουζινομηχανή μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι) 50-100 γρ. σταγόνες σοκολάτας Σος 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 150 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr