84
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 φακ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- μαστίχα Χίου 1 πρέζα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι μαλακό 1350 γρ
Υλικά 450 γρ. βούτυρο φυτικό και γάλακτος (ανάμικτο) 250 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. μέλι 10 γρ. μαχλέπι τριμμένο ξύσμα ενός πορτοκαλιού 4 αβγά 2 βανίλιες 150 γρ. γάλα 1 κιλό αλεύρι μαλακό 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 κρόκους αβγών για το άλειμμα
Διάβασε τη συνταγή στο e-syntages.gr