by admin

Πατάτες Άννα

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

Γαλλική συνταγή που μαγειρεύτηκε πρώτη φορά στο Παρίσι το 1870. Υπάρχουν δύο εκδοχές ως προς το όνομα: σύμφωνα με την μία εκδοχή, ο σεφ Adolphe Duglere έδωσε αυτό το όνομα προς τιμήν της Anna DesLions (μία από τις μεγαλύτερες κοκότες της εποχής εκείνης). Υπάρχει όμως και η δεύτερη εκδοχή, δηλαδή να έδωσε αυτό το όνομα προς τιμήν της ηθοποιού Dame Judic της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Anna Damiens.
Διάβασε τη συνταγή στο be2news.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το be2news.gr