74
Κόβουμε 4-5 μέτριες πατάτες στην μέση κατά μήκος και κατόπιν κάθετα και διαγώνια (κυδωνάτες). Τις βάζουμε στο ταψί και ψιλοκόβουμε μέσα 3-4 σκελίδες σκόρδο. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη ή θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Για πιο ενισχυμένη γεύση, προσθέστε και λίγο σκόρδο σε σκόνη. Στίβουμε στις πατάτες τον χυμό από 1 λεμόνι και τις ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε περίπου 1/2 ποτηράκι του κρασιού
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com