78
Υλικά
- αλάτι -
- πιπέρι -
- χοιρινό 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- ντοματάκια 400 γρ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- λουκάνικα μοσχαρίσια 4 τμχ
- λουκάνικα χοιρινά 4 τμχ
- μακαρόνια -
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ... 1 κιλό χοιρινή πλάτη χωρίς το κόκκαλο Τη ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε μία κουταλιά ελαιόλαδο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και την αφήνετε σ' ένα πιάτο. ΣΩΤΑΡΕΤΕ στην ίδια κατσαρόλα... 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες...
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com