74
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- γάλα 500 ml
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- γλυκό κρασί 1 φλιτζανάκι
- βανίλια 1 τμχ
- μελομακάρονα -
- κουραμπιέδες -
Οπως ήδη το είπα στο facebook, στην πιατέλα "χαροπάλευαν" κάτι τελευταίοι κουραμπιέδες τους οποίους δεν άπλωνε χέρι κανείς να τους φάει....μπούχτισαν όλοι....χααχαχχαχαχαχ!!!
Θυμήθηκα ότι είχα κρατήσει εδώ και χρόνια αυτή τη συνταγούλα (μάλλον από τον Παρλιάρο??? ) και είπα να κάνω δοκιμή. Την πείραξα λίγο και εννοώ ότι έβαλα παραπάνω ζάχαρη γιατί δεν μου φάνηκε αρκετή και νομίζω ότι έγινε ένα καλό γλυκάκι. Το τρώμε εκείνη τη στιγμή καλύτερα ή αλλιώς το ζεσταίνουμε.
Θυμήθηκα ότι είχα κρατήσει εδώ και χρόνια αυτή τη συνταγούλα (μάλλον από τον Παρλιάρο??? ) και είπα να κάνω δοκιμή. Την πείραξα λίγο και εννοώ ότι έβαλα παραπάνω ζάχαρη γιατί δεν μου φάνηκε αρκετή και νομίζω ότι έγινε ένα καλό γλυκάκι. Το τρώμε εκείνη τη στιγμή καλύτερα ή αλλιώς το ζεσταίνουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com