106
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 600 γρ
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
- προζύμι 250 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι 1 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- σουσάμι -
- ηλιέλαιο -
- ελαιόλαδο -
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι' αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν' αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, γίνεται πολύ τραγανό και είναι ιδανικό για σάντουϊτς, κάθε μεγέθους. Συνοδεύεται με καλή φέτα, ελαιόλαδο και ρίγανη.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com