by admin

Ψάρι λεμονάτο στην κατσαρόλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Έτσι φτιάχνει το ψάρι η φιλενάδα μου η Αλέκα  κι από τότε που  δοκίμασα κι εγώ να το φτιάξω, (κάνοντας μια παραλλαγή βάζοντας καροτα και λιγη δαφνη) δε νομίζω να το κάνω με άλλο τρόπο!  Στην Κέρκυρα ειναι αγαπημενο πιατο και το ονομάζουν "ψάρι bianco".Τόσο νόστιμο και γρήγορο φαγάκι κι αν έχεις και φρέσκο  ψωμι "κινδυνευεις" να βουτήξεις στην κατσαρόλα! !
Διάβασε τη συνταγή στο mommy-yammy.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mommy-yammy.blogspot.com