755
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 4 τμχ
- πατάτες 1 κιλ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λεμόνι 1.5 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ελαιόλαδο 1 φλ
Έτσι φτιάχνει το ψάρι η φιλενάδα μου η Αλέκα κι από τότε που δοκίμασα κι εγώ να το φτιάξω, (κάνοντας μια παραλλαγή βάζοντας καροτα και λιγη δαφνη) δε νομίζω να το κάνω με άλλο τρόπο! Στην Κέρκυρα ειναι αγαπημενο πιατο και το ονομάζουν "ψάρι bianco".Τόσο νόστιμο και γρήγορο φαγάκι κι αν έχεις και φρέσκο ψωμι "κινδυνευεις" να βουτήξεις στην κατσαρόλα! !
Διάβασε τη συνταγή στο mommy-yammy.blogspot.com