43
Υλικά
- αλεύρι 430 γρ
- μαγιά ξερή 0.25 κγ
- αλάτι 1.25 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Το να φτιάχνω ψωμί είναι ίσως η πιο μαγική πράξη “μαγειρικής” που συμβαίνει στην κουζίνα μου. Το έχω περιγράψει αρκετές φορές στο παρελθόν και αυτή τη φορά δεν θα είναι διαφορετικό. Η αίσθηση ικανοποίησης όταν ένα καλό καρβέλι βγαίνει απ’ το φούρνο μου, όταν η μεθυστική μυρωδιά του ζεστού ψωμιού...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com