122
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρεβίθια 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- ντομάτα 400 γρ
- πελτές 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.75 φλ
- δαφνόφυλλα -
- καυτερές πιπεριές 3 τμχ
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ζάχαρη 0.5 κσ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο περασμένο μια φορά 500 γρ.ρεβύθια 2 κρεμμύδια σε φέτες 2 σκ.σκόρδο 1 καρότο τριμμένο 400 γρ.ντομάτα τριμμένη 1 κ.σ. πελτέ 3/4 φλτζ.ελαιόλαδο δάφνη 2-3 καυτερές πιπερίτσες 5-6 κόκκοι μπαχάρι 1/2 κ.σ.ζάχαρη 1/2 ποτηράκι κόκκινο κρασί 1 ζωμό βοδινού αλάτι,πιπέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com