by admin

Risotto με κάπαρη Τήνου, λεμόνια Άρτας & άλλα καλά

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν μπορούσε να χωρέσει σαν τίτλος, σε “πλήρη ανάπτυξη” θα ήταν: “Risotto με κάπαρη Τήνου, αντζούγιες Βορείου Αιγαίου, ντοματίνια Σαντορίνης, άρωμα λεμονιών Άρτας, αμύγδαλα Πέλλας και χυμό νεροκάρδαμου”
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr