102
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κιμάς χοιρινός 1 κιλ
- κρεμμύδια τμχ
- ψωμί 3 φέτ
- αυγά τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- βούτυρο 2 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Ψωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουσκεμένες Αυγό 1 για το ζύμωμα Ελαιόλαδο 1- 2 κουταλιές σούπας Μουστάρδα 1 κουταλιά γλυκού Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κύμινο στην μύτη του κουταλιού Αυγά 5 τεμ βρασμέν καλά Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας λιωμένες Κόκκινο κρασί 1 ποτήρι Αλάτι - πιπέρι ΜαΪντανός προαιρετικά για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr